You are currently viewing Få ideer til en god polterabendfest her

Få ideer til en god polterabendfest her

Er der nogen du kender som der skal giftes, så er det selvfølgelig på sin plads at der også skal holdes polterabend for enten bruden eller gommen eller begge. Traditionen tro, er det typisk hver for sig, at dette arrangement foregår, så både brud og gom kan have deres ’sidste’ aften som single før ægteskabet banker på døren. Som venner af bruden eller gommen er det typisk dem som har ansvaret for at få strikket polterabends sammen.

Er du blevet den udvalgte til at arrangere denne uforglemmelige dag, så kan du dog finde masser af inspiration her i artiklen. Skal festen holdes i samme tidsrum som fastelavn, så er det oplagt at lave løjer med sjove kostumer, lave en temafest eller på en eller anden måde indrage fastelavn i jeres fest.

Stag due, hens party, bachelor party, bachelorette party, polterarbend. Ja, denne festlige begivenhed har rigtigt mange kaldenavne, alt efter hvor man kommer fra. Men ideen er typisk den samme. Dagen skal handle om, at den kommende brug eller gom, altså skal have et brag af en fest, inden de binder sig i forhold til et ægteskab.

Kom godt fra start

Måske er du så vant til at planlægge fester som disse, men det du f.eks., kan gøre er at arrangere en adrenalin-oplevelse til denne specielle dag. Det kunne eksempelvis være en idé at tage ud at spille paintball. I kunne også køre i gokart eller noget andet vildt.

Derudover kunne ølsmagning eller en anden oplevelse som denne, være ideelt til denne specielle dag. Og selvfølgelig skal der også festes en del, hvoraf du kan over en form for polterabendfest til at slutte aftenen af med. Der er selvfølgelig nok forskel på om det er en bruden eller gommen du skal arrangere et polterabend til, så det er relevant at tænke ind i planlægning hvad mænd og kvinder vil synes er sjovt i forhold til polterabends.

Dén der skal giftes, skal vise det

Polterabends er bare sjovere når der udklædning involveret. Overvej derfor om ikke bruden eller gommen skal have et sjovt kostume på igennem hele dagen. Hele verden skal jo se, at vedkommende er til polterabend.

Polterabend for kvinder

Når det kommer til brudens polterabend, så kunne en spa-dag jo være ideelt. Start dagen ud med brunch med bobler og tag så eventuelt i en spa, hvor i alle kan blive forkælet. En god dag med lækker mad og en fest, er selvfølgelig også på sin plads.

Find gode tips

Der findes så mange gode ideer til det perfekte polterabend, som er værd at tjekke ud. På nettet er der mange gode tips, som er værd at tjekke ud. Rigtig god fornøjelse!